Climb for Charity

Aleksandra Vulevic Himalaya Tsergo Ri april 2022

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 460949

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


I det private lever jeg sammen med min kæreste og vores to sønner. Jeg priser mig lykkelig for al den glæde og varme jeg er omgivet af. Jeg er 31 år, bosat i Søborg og til dagligt arbejder jeg som afsnitsfysioterapeut. Jeg har i 17 år dyrket karate, været dansk mester seks gange samt været en del af det danske landshold. Når jeg sætter mig for noget så er jeg også målrettet omkring det. Jeg nyder at komme ud i naturen og elsker at udfordre mig selv både fysisk og mentalt. Længe har jeg tænkt over hvad der ville motivere mig udover det sædvanlige – det her er afgjort et eventyr der er min tid og dedikation værd. Efter at have været indlagt med min anden fødte søn i 14 dage og oplevet hverdagen på de danske sygehuse, så finder jeg det her projekt/fond meningsfuld. Jeg håber og er overbevist om at der er nogle, der vil støtte Børneulykkefonden og Legeheltene som giver indlagte børn i Danmark superheltekræfter gennem aktiv leg. At et aktivt liv med mål og gode relationer er fundamentale værdier i vores liv, vil jeg gerne lære mine børn i takt med at de bliver ældre. Småt som stort vil være med til at gøre en forskel i det store hele, - derfor er ingen donationfor lille. Det vil være af stor værdi for mig at indsamle for Børneulykkefonden og ikke mindstfor alle de syge og indlagte børn. Fondens vigtige arbejde finder jeg essentiel og livsbekræftende. På forhånd tusinde tak for hjælpen og for at støtte et rigtig godt formål.
Aleksandra Vulevic ,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv