Climb for Charity

Alex Wickstrøm CopenEverest 2023 - Mt. Everest

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 604088

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg hedder Alex Wickstrøm og jeg er 37 år. Jeg startede på løbetræning for lidt over 4 år siden. Dengang var det primært for at tabe nogle kilo og i det hele taget bare komme i bedre form. Jeg har meldt mig til mange løb gennem årene, men det er klart, at kan man samtidig støtte børn i svære situationer er det værd at foretrække og løbegejsten bliver forstærket når der er vigtige mål at løbe for. Det stykke arbejde jeg selv ligger i det, formår jo at hjælpe flere børn til at glemme deres svære sygdomsforløb for en tid og til at få nogle gode oplevelser. Det er noget der giver mening for mig og så længe jeg kan løbe, støtter jeg gerne ved, at melde mig til løb som dette.
Alex Wickstrøm ,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv