Climb for Charity

Alex Wickstrøm Endure Trail den 21. & 22. august

Donationer
5

Indsamlet
820 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

3 Kr.
135 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 3 krone til 135 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 426369

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg hedder Alex Wickstrøm og jeg er 37 år. Jeg startede på løbetræning for lidt over 4 år siden. Dengang var det primært for at tabe nogle kilo og i det hele taget bare komme i bedre form. Jeg har meldt mig til mange løb gennem årene, men det er klart, at kan man samtidig støtte børn i svære situationer er det værd at foretrække og løbegejsten bliver forstærket når der er vigtige mål at løbe for. Det stykke arbejde jeg selv ligger i det, formår jo at hjælpe flere børn til at glemme deres svære sygdomsforløb for en tid og til at få nogle gode oplevelser. Det er noget der giver mening for mig og så længe jeg kan løbe, støtter jeg gerne ved, at melde mig til løb som dette.
Alex Wickstrøm ,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Lonnie Karlung har doneret 180,00
Kim Wickstrøm har doneret 90,00

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

Clara Herold Karlung har doneret 150 kr.

Lonnie har doneret 200 kr.

Alex Wickstrøm har doneret 200 kr.

×
×

Kurv