Climb for Charity

AnneMette Thyrén Mt. Kilimanjaro september 2024

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 870164

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Hej. Jeg hedder AnneMette og er 41 år (42 når vi skal afsted), og mor til to små krudtugler, som jeg bruger det meste af min fritid sammen med. Jeg arbejder som folkeskolelærer på en skole på Vestegnen, hvor jeg er klasselærer i en 5.klasse. Når jeg ikke er ” i skole” eller sammen med familien, holder jeg meget af at bevæge mig og tage i fitnesscenter samt sjippe, svømme og dyrke pilates. Af andre sportsgrene jeg har dyrket, kan jeg nævne håndbold, roning, spinning og løb. Jeg takker bestemt heller ikke ”nej tak” til en vandre- eller cykeltur med et pitstop hvor der er tid til en kop kaffe. For mig har det altid været et frirum, når jeg kan bevæge mig og lege. Det giver mig en masse energi og drivkraft. Jeg glæder mig vildt meget til at komme afsted. Jeg glæder mig til at kunne få samlet penge ind til legeheltene, og jeg glæder mig til at få afprøvet mine egne fysiske og psykiske grænser. Jeg er stædig som et æsel, så det kan jeg sikkert komme langt på. Derudover glæder jeg mig til at være sammen med en masse rare mennesker, og måske få blod på tanden for flere eventyr.
AnneMette Thyrén,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv