Climb for Charity

Bertram Sunesen Sinai Trail april 2022

Donationer
1

Indsamlet
2 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 454077

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg er selv ret aktiv i min hverdag. Jeg dyrker en masse fodbold og derudover træner jeg også meget. Min familie og jeg har også været både i Yosemite park og vandre og det samme med alperne. Nu er det så blevet tid til noget nyt, men denne gang er det ikke kun til egen fornøjelse. Nu vandrer vi for at støtte Legeheltene, som er en organisation, der vil gøre børns hverdag bedre. Og det er ikke blot normale børn, de prøver at hjælpe, men børn som enten ligger på hospitalet eller hospice. Så hvis du også vil hjælpe Legeheltene med at give børnene en mere normal og aktiv hverdag i den tid, de er indlagt - så har jeg brug for din støtte.
Bertram Sunesen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

Lone Hartz har doneret 2 kr.

×
×

Kurv