Climb for Charity

Bo Rasmussen Himalaya Tsergo Ri april 2022

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 356972

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Følelsen af at nå toppen af et bjerg eller enden af en trekkingtur efter flere dages vandring, er fantastisk. Men at kunne gøre det og samtidig støtte et så godt formål, som”Legeheltene”, vil være endnu mere fantastisk. Det har Adventure for Charity givet mig muligheden for, ved at lade mig blive en del af fællesskabet og tage med til Himalaya til oktober 2021. Men jeg har brug for jeres hjælp, så vi sammen kan indsamle penge til at hjælpe indlagte børn på de danske hospitaler. Alle beløb tæller, store som små :) Jeg bor i Kliplev, i det sydlige Sønderjylland, hvor jeg udover fitnesscenteret, holder mig aktiv ved at vandre i den danske natur, samt udforske verden. Jeg har tidligere været på toppen af bl.a. Kilimanjaro, Mt. Kinabalu og trekket i Peru. Bo Rasmussen, Landmåler - Aarsleff Rail.
Bo Rasmussen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv