Climb for Charity

Claudia Dons Salkantay Inka-Trail Peru maj 2024

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 346366

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg hedder Claudia Dons, og jeg er selvstændig fotograf. Jeg siger sjældent nej til udfordringer, og derfor takkede jeg hurtigt JA til at blive ambassadør for legeheltene. Jeg er meget beæret over at være en del af dette fantastiske team, og jeg glæder mig helt vildt til at komme på et udfordrende eventyr i Sinai ørkenen til oktober, hvor jeg sammen med andre ildsjæle skal vandre 140 km gennem alt slags terræn og op til 4.674 højdemeter på bare 6 dage. Legeheltene er en fantastisk organisation, der gør en stor forskel for syge børn og deres familier. Hospitalsophold kan være lange og utrygge. Legeheltene skaber øjeblikke af glæde og adspredelse, som giver børnene en pause fra deres sygdom. Gode oplevelser betyder alt, når det hele er svært. Jeg bor med min mand og vores 4 børn i Søborg. Jeg er ret aktiv til hverdag, men jeg er sikker på, at THE SINAI TRAIL bliver noget helt andet, end jeg er vant til. Derfor har jeg brug for alt motivation til at slæbe mig igennem ørkenen. Jeg håber, at mit netværk vil støtte mig i projektet, men endnu vigtigere, at I vil støtte legeheltene og skabe opmærksomhed omkring deres arbejde, så vi sammen kan hjælpe endnu flere børn. Det vil derfor betyde meget for mig, hvis I vil bidrage til min indsamling. TUSIND TAK!
Claudia Dons,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv