Climb for Charity

EKN'14 EKN 14

Donationer
1

Indsamlet
392 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 950334

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


EKN’14 er en netværksgruppe, stiftet i 2014 af en gruppe engagerede kvinder. Det er et fortroligt rum hvor, vi prioriterer nærvær, udfordringer, engagement, initiativ og humor. Hvert år har vi et charity-arrangement. I år har vi valgt at støtte Legeheltene, som gør et fantastisk arbejde med de indlagte børn på børneafdelinger på de danske hospitaler. EKN’14 støtter med 1.500,- kr. Men vi vil gerne bede vores øvrige netværk om hjælp til at indsamle endnu flere penge. Vi er 14 kvinder som skal gå en 14 km tur (14 x 14 km) ialt 196 km. Støt os gerne med kilometer-penge eller via mobilpay.
EKN'14,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Heidi Sjøgreen har doneret 392,00

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv