Climb for Charity

Flemming Dræby Elbrus august 2021

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 445606

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg er en 56-årig aktiv mand – gift med Tina Thoby, som også deltager på turen – og ansat i Danske Bank Private Banking. Jeg cykler og løber en hel del – og har tidligere deltaget og støttet i den gode sags tjeneste med Adventure for Charity – til gavn og glæde for Børneulykkesfondens gode initiativer. Har blandt andet gennemført: • Utallige 1/2 Marathonløb • 11 Marathonløb • Ultra Marathon 100 km • Deltager på den første tur med Børneulykkesfonden i 2015 til Mont Blanc Motivation for deltagelse: Frivilligt arbejde i en god sags tjeneste er vigtigt for mig. Legeheltene er vigtige for børnene på vores sygehuse. Prøve egne grænser af - både fysisk og psykisk - samt være teamplayer på et hold med ligestillede med samme passion.
Flemming Dræby,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv