Climb for Charity

Freja Petersen Mt. Kilimanjaro januar 2022

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 605451

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Den 14. januar 2022 rejser jeg sammen med et engageret hold til Kilimanjaro, der er Afrikas højeste bjerg på 5.895 meter. Ved at bestige Kilimanjaro gennem Climb for Charity gør man samtidig en forskel for indlagte børn på danske hospitaler, så ved at give et bidrag er du med til at støtte Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene, der skaber leg og bevægelse blandt indlagte børn. En stor del af min motivation ligger derfor i, at man er med til gøre en forskel samtidig med, at man kombinerer det med eventyrlyst og et fællesskab gennem det hold, man rejser med. Det bliver en spændene og udfordrende rejse, som jeg glæder mig til at dele med en masse forskellige mennesker. Jeg er en eventyrlysten person på 20 år, der i sommers blev student fra Vordingborg Gymnasium. Jeg sætter pris på at leve aktivt og sundt, hvor jeg til hverdag er elitesvømmer i Vordingborg Svømmeklub samtidig med, at jeg arbejder som lærervikar og livredder. Da sport og oplevelser altid har været en vigtig del af mit liv, er det derfor en kæmpe mulighed for mig at bestige Kilimanjaro og en stor mulighed for indlagte børn og deres hverdag hospitalet. Jeg håber, at I gennem mig vil støtte Børneulykkesfonden og således gøre børnenes hverdag både sjovere og nemmere uanset om det er et højdemetersponsorat eller et beløb via mobilepay. Vi kan derfor gennem dette bidrag være med til at udbrede initiativet Legeheltene, hvor indsamlingen udelukkende går til det gode formål.
Freja Petersen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv