Climb for Charity

Helle Fredenslund Lindberg Sinai Trail marts 2024

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 842079

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Hej, Jeg er en frisk kvinde, der bor med min mand og 3 skønne børn ved Holstebro. For mig giver det meget mere mening, at vandre så langt og så højt, ikke bare for min egen skyld, men for at være en del af noget større, og være med til at gøre en forskel for indlagte børn rundt på de danske børneafdelinger. Jeg ser stor glæde hos vores egne børn ved sport, leg og bevægelse, og den glæde ved leg og brug af egen krop skal indlagte børn også have lov at mærke. At blive styrket motorisk, og nærværet i at gøre det sammen med andre børn og Legeheltene, vil uden tvivl også gøre det nemmere for dem at komme tilbage til en almindelig hverdag, legekammerater og institutioner. Derfor vil jeg rigtig gerne bakke om op initiativet, og kombinere min egen drøm om at vandre på Sinai Trail og muligheden for at skabe mere opmærksomhed omkring Børneulykkesfonden samt Legeheltenes store arbejde. Derfor håber jeg på din opbakning ved enten kilometersponsorat eller beløb via mobilepay – alle beløb tæller, og jeg vil gøre mit til at nå hele vejen. Hver eneste kilometer jeg går tæller – for mig og ikke mindst for Legeheltenes arbejde. Indsamlingen går udelukkende til Legeheltene og dermed de indlagte børn. Jeg glæder mig og det bliver en fantastisk udfordring. Tusind tak for din opbakning.
Helle Fredenslund Lindberg,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv