Climb for Charity

Henrik Henneberg Legeheltene Riders 2023

Donationer
2

Indsamlet
700 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0.5 Kr.
22.5 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 0.5 krone til 22.5 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 950391

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg cykler for Legeheltene Riders, fordi jeg selv har oplevet, hvad det giver min datter, når hun er indlagt. Det giver børnene et afbræk og et frirum, midt i al sygdom. Det gør at man som forældre, lige kan trække vejret et øjeblik alene, fordi en anden har ens barn. Det gør at man får en glæde, når man hører sit barn grine frit og glæde sig til næste gang Legeheltene kommer forbi. Så hjælp mig med at støtte Legeheltene og give børn en god oplevelse, med sjov og bevægelse.
Henrik Henneberg,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

Lene k. Pedersen har doneret 200 kr.

Lis Bang har doneret 500 kr.

×
×

Kurv