Climb for Charity

Henrik Olsen Sinai Trail marts 2024

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 174882

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg er 49 år ung og arbejder som selvstændig. Jeg bor i Espergærde sammen med min kone og 2 børn. Jeg har altid elsket naturen, og i samme forbindelse holder jeg af at kunne udfordre mig fysisk og psykisk på forskellige ture. Jeg er en aktiv sportsudøver, og har bl.a., siden jeg var helt ung, dyrket karate. At kunne kombinere fysisk aktivitet i naturen gør mig godt og giver mig ro i en ellers travl hverdag. Mine 2 vidunderlige, og efterhånden store, drenge, betyder alt for mig. Og det betyder endnu mere for mig, at de har det godt. Der er desværre også en del børn, som ikke har det så godt, og det har altid været vigtigt for mig også på en eller anden måde at hjælpe disse børn. Jeg har bl.a. altid givet min støtte til forskellige projekter, hvor børn har været omdrejningspunktet. Nu har jeg fået den unikke mulighed for at kombinere en rigtig god gerning for Legeheltene med både en drøm samt en stor personlig udfordring. Ved at hjælpe Legeheltene kan det hjælpe rigtig mange børn, der har brug for en bedre hverdag. Denne tur er altså min proces for at give mig selv noget, mens jeg kæmper hårdt for at hjælpe andre.
Henrik Olsen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv