Climb for Charity

Janne Møller Arctic Circle Trail Grønland august 2024

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 474566

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Empatisk og energisk er de 2 ord, som nok beskriver mig bedst. Jeg hedder Janne, er 45 år og bor i Søften, sammen med min mand Dennis. I det daglige driver jeg selvstændig virksomhed, som de sidste 15 år har været min passion. Min energi bliver dagligt brugt på udendørs aktiviteter og jeg elsker, at være i naturen. At få muligheden for, at blive “ambassadør” og indsamler for Børneulykkefonden og derved personligt hjælpe aktive og glade børn til en endnu bedre hverdag, giver så meget mening for mig. Jeg tror virkelig på, at det jeg gør virkelig nytter noget og gøre en forskel. Jeg faldt fuldstændig for konceptet, da jeg hørte om Legeheltene. Alt det de gør for børnene er fantastisk.
Janne Møller,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv