Climb for Charity

Joachim Jensen Elbrus august 2021

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 574137

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg er 23 år gammel, og leder hele tiden efter nye udfordringer og eventyr. Jeg er et konkurrence menneske af natur og vil gøre mit ypperste for at nå toppen af Mt. Elbrus. “Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-18 år, og hver fjerde dødsfald i denne aldersgruppe skyldes en ulykke.” Ved at bidrage til Børneulykkesfonden og Legeheltene, kan man støtte deres arbejde for forebygge disse tal, samt støtte deres aktiverings projekter for de omkring 60.000 syge børn der hvert år ligger indlagt på danske hospitaler. Det synes jeg personligt er en sag der er værd at kæmpe for, så derfor vil jeg gøre mit for at bidrage til deres noble arbejde.
Joachim Jensen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv