Climb for Charity

Kim Sunesen Mt. Fuji august 2023

Donationer
3

Indsamlet
15350 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 890948

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


”Adventure for Charity er et vaske ægte Kinder æg! Rigeligt mængder god motion og frisk luft. Et helt fantastisk inspirerende fællesskab og et smukt og velgørende formål. Jeg er så taknemlig for at være blevet en del af den her familie – Det er noget af det bedste jeg har gjort i årevis. Jeg kommer med et langt bagtæppe af frivillighed og solidt engagement i lokalsamfundet. Jeg er drevet af at gøre en forskel og forsøge at inspirere mennesker til at gøre det samme. Derfor er det så oplagt at jeg skal være en del af dette projekt. Men jeg kan ikke gøre det alene – Jeg har brug for din hjælp til at hjælpe andre! Så tryk på ”Bliv sponsor” her på siden, og træk bare godt til højre når du gør det 😊 TAK FOR DIN SUPPORT!”
Kim Sunesen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Thanex A/S har doneret 15000 kr.

Mobilepaydonationer

Jeannette Spies har doneret 50 kr.

Anne & Thomas har doneret 300 kr.

×
×

Kurv