Climb for Charity

Lene Holgaard Refleksstafetten 2021

Donationer
1

Indsamlet
180 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0.25 Kr.
11.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 0.25 krone til 11.25 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 859604

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg glæder mig til at cykle med i Refleksstafetten i år. Her skal hele Danmark nemlig bevæge sig sammen som et hold og lyse landet op i denne mørke tid. Herudover bevæger vi os alle til fordel for Legeheltene, der spreder aktiv leg til landets indlagte børn. Aktivitet og bevægelse fylder meget i min hverdag, og derfor synes jeg, at det er fantastisk at kunne bidrage til, at også indlagte børn får lov til at opleve glæden ved leg og bevægelse.
Lene Holgaard,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

Lucas Nørgaard har doneret 180 kr.

×
×

Kurv