Climb for Charity

Majbritt Winberg Iceland Expedition juni 2024

Donationer
1

Indsamlet
300 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 562546

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Kære venner Så er det tid til endnu et eventyr. Jeg skal deltage i Adventure for Charity til fordel for Legeheltene. Legeheltene hører under Børneulykkesfonden og jeg skal med til Island juni 2024, hvor vi skal gå 150 km på 6 dage. Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden for at deltage i dette projekt, da jeg samtidig er med til at samle penge ind til at det vigtige arbejde, Legeheltene gør for syge børn. Jeg spændt og glæder mig, men har for jeres hjælp. Jeg håber, at I har lyst til at blive kilometersponsor eller bidrage med et valgfrit beløb på mobilepay. Pengene går ubeskåret til det store stykke arbejde som Legeheltene gør for indlagte børn i hele landet.
Majbritt Winberg,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Rene Dellgren har doneret 300,00

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv