Climb for Charity

Malene Melgaard Sinai Trail marts 2024

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 165959

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Hej, det driver mig, at ved at rejse med Adventure for Charity så kombinere jeg muligheden for, at få en spændende udfordring samtidig med at jeg kan bidrage til at samle penge ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene. Siden jeg selv har prøvet at være medindlagt på et hospital med mine børn har jeg ofte tænkt på hvordan jeg kan bidrage til, at indlagte børn kan få nogle oplevelser mens de er indlagt. Derfor er jeg ekstra glad for, at jeg kan være med til at udbrede Legeheltene, så indlagte børn kan få mulighed for at lege og glemme hvor de er, for en stund. For at det kan lade sig gøre håber jeg, at du har lyst til at give et bidrag, enten som højdesponsor, eller via et beløb til Mobilepay. Jeg kan garantere at jeg er motiveret for at komme så langt mod toppen som muligt. Tusind tak for dit bidrag!
Malene Melgaard,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv