Climb for Charity

Maya Christine M. Nykjær Mt. Kilimanjaro januar 2022

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 605451

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Hej, mit navn er Maya. Jeg er 20 år og blev sidste sommer student fra Vordingborg Gymnasium og HF. Jeg tilbringer lige nu en stor del af min tid som livredder i Vandhuset i Vordingborg, da jeg holder sabbatår. I min fritid er jeg, og har altid, været meget aktiv. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i mange år, og holdt meget af det. Jeg har altid elsket at udfordre mig selv, men da både skole og svømning er forbi, manglede jeg noget nyt at begive mig til udover arbejde. Da jeg hørte om Climb for Charity tænkte jeg at projektet var helt perfekt. Udover at bestige Mt. Kilimanjaro, samler jeg samtidigt en masse penge ind til børn der har mere brug for det end mig selv. Dette gør mig helt vildt motiveret i hverdagen, ikke bare for at nå toppen, men især for at samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Uanset om det er med 20, 200 eller 2000 kr., så håber jeg at du igennem mig vil støtte Børneulykkesfonden og legeheltene. Sammen kan vi således sørge for at indlagte børn kan få det bedst mulige hospitalsophold, samt at børn og vokse kan blive oplyst omkring potentielle ulykker der fx kan ske i skolegården.
Maya Christine M. Nykjær,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv