Climb for Charity

Per Ankaer Sinai Trail oktober 2023

Donationer
9

Indsamlet
4500 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 512972

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg har altid syntes af kombinationen af eventyr og at gøre noget for andre er det perfekte match. Legeheltene gør en unik forskel for hospitalsindlagte børn og medvirker til at aktivere dem. Vi ved alle at en god og aktiv barndom er et godt afsæt for et godt liv. Det vil jeg gerne støtte i 2023 og det håber jeg, at du også vil. Jeg arbejder i hverdagen med at skabe unikke oplevelser for konference -og eventdeltagere ved at sikre en god planlægning og afvikling af kongresser og events. Det gør jeg både i Danmark og i udlandet sammen med gode kolleger. Vi har altid både bæredygtighed, involvering og CSR i fokus, når vi assisterer vores kunder. Vort team har tidligere hjulpet Dansk Røde Kors med deres landsindsamling i København og vi har samlet ind til Hospitals Klovnene ved nogle af vores events. Vi laver ofte en plan for at donere overskudsmad og at bruge tasker og andre ting, der er til overs efter et event. Jeg er selv medlem af Holte Rotary Klub og her har vi ligeledes lavet arrangementer, der har givet overskud. De overskud er brugt til bl.a. bøger til Grønlandske børn, udsatte børn på Sjælland og modermælksprojekt i Paraguay. Vi har stået for kulturelle og uddannelsesmæssige udvekslingsprogrammer af 16-25 årige i Rotary regi. Jeg bor i København og har selv 3 børn og nyder en aktiv fritid med langrend, off piste, kajak, volley, MTB og løb. Jeg glæder mig til udfordringen, den smukke natur i Sinai og håber jeg både får gode oplevelser jeg kan dele og samtidig får samlet et beløb ind til Legeheltene via Adventure for Charity-projektet. Følg mig på https://www.linkedin.com/in/per-ankaer/ Tak for DIT bidrag.
Per Ankaer,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

Søren Kruger har doneret 700 kr.

Søren Krüger har doneret 700 kr.

Lise Miller Bertram har doneret 100 kr.

Lars Lund har doneret 300 kr.

Kim Wedervang har doneret 70 kr.

Lars Helsberg har doneret 70 kr.

Lars Lund har doneret 150 kr.

Annette Wollesen har doneret 140 kr.

Karin, Søren, Lene, Jens, Anja & friends har doneret 2270 kr.

×
×

Kurv