Climb for Charity

Rasmus B. V. Juliussen TOR130 - TOT DRET

Donationer
4

Indsamlet
910 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 919475

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg hedder Rasmus B. V. Juliussen og kom til verden i 1983. Jeg bor i Søborg sammen med mine to piger på 6 og 8. Til daglig arbejder jeg som projektleder i produktudvikling af microfoner hos DPA Microphones. De sidste to år har været præget af en masse løb i dk og drømmen og oplevelserne sørger jeg derfor nu i udlandet. Og efteråret bringer derfor en tur til alperne til TOR i Aosta Dalen, hvor det hidtil største eventyr og udfordring venter i form af 130km og 12.000hm den 13-15 september. Jeg glæder mig som et lille barn til den kæmpe udfordring og har i samme forbindelse lavet min egen indsamling til Legeheltene ved TOR 130 Km, som jeg håber i vil støtte op omkring. Alle børn har ret til Leg, Motion og Bevægelse.
Rasmus B. V. Juliussen ,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Stine Lilja har doneret 260,00
Karina Dyrstrøm har doneret 130,00
Helle Juliussen har doneret 390,00
Emmeline Bolø har doneret 130,00

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv