Climb for Charity

Sandra Blenner Sinai Trail marts 2024

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 217702

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Det er med stor ydmyghed og et privilegium, at jeg har fået muligheden at være en del af dette unikke fællesskab og være med til at gøre en forskel for indlagte børn. Dette er en helt særlig mulighed for at støtte op om noget større end en selv og en fantastisk velgørenhed, der hjælper børn til en forhåbentlig lidt sjovere og mere aktiv hverdag på hospitalet, hvilket der ikke var fokus på i samme omfang, dengang jeg selv, som barn, var indlagt i både kortere og længere perioder. Personligt er jeg en glad og altid positiv, målrettet person, der har en viljestyrke større end min egen højde, hvilket især er kommet til udtryk gennem det seneste år, hvor jeg har brugt kræfterne på at springe ud som selvstændig sagsbehandler i min virksomhed Blenner Mæglerservice. Jeg får energi af at udfordre mig selv. Det kan være både gennem vinterbadning, løb, ridetur (tidl. konkurrence rytter), yoga, dykning eller leg med mine bonus nevøer og niecer. Men at kunne udfordre sig selv og samtidig støtte et så̊ godt og livsbekræftende projekt som Børneulykkesfonden og Legeheltene, er bare en win-win. Jeg håber, I vil være med til at støtte projektet og følge med på denne rejse og forhåbentlig mange flere i fremtiden.
Sandra Blenner ,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv