Climb for Charity

Stina Christophersen Himalaya Tsergo Ri november 2022

Donationer
0

Indsamlet
0 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 602259

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Mit navn er Stina Christophersen, jeg er en aktiv person på 33 år, som bor i Århus sammen med min kæreste Susanne, som også deltager i turen. Vi bor på Århus Ø, sammen med Susannes datter Josefine. I hverdagen er det en kæmpe prioritet for mig, at være aktiv, og give kroppen den rigtige “benzin” i form af en sund kost, da dette for mig giver den helt rigtige balance. Jeg styrketræner på konkurrence plan - det har jeg gjort i flere år. På det sidste er det også blevet til flere løbeture og deltagelse i løb sammen med Susanne, familie og venner. Susanne og jeg elsker også at vandre, tage ud i Danmark og gøre det til en heldagstur. Det startede faktisk med 3 af vores veninder under corona, hvor vi gik flere ture rundt i østjylland. Dette er holdt ved, samtidig med det har skabt vores endnu stærkere sammenhold. Arbejdsmæssigt, sidder jeg som skadebehandler ved Tryg og behandler og takserer bygningsskader. Ligeledes er jeg certificeret personlig træner og kostvejleder som jeg bruger i privaten. Min motivation for denne tur, er klart en kombination af at give noget til andre - at gøre en forskel sammen med andre, som har samme mål, livsglæde og bare har et kæmpe drive for at udfordre sig selv og opleve verden på en anden måde. Jeg glæder mig helt vildt til at komme afsted til Nepal.
Stina Christophersen ,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv