Climb for Charity

Theodor Hauser Endure Trail den 21. & 22. august

Donationer
13

Indsamlet
1960 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

3 Kr.
135 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 3 krone til 135 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 508402

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


”Hej Jeg hedder Theodor, jeg er 10 år gammel og jeg er ret vild med løb. Jeg bor i Jyderup sammen med min mor (Stephanie), min stedfar (Anders) og mine søskende (Alfa, Elva og Elliot). Jeg er klubambassadør i foreningen Charity7Summits, hvor hele min familie er medlem. Vi synes det er en super god forening, som gør en forskel da alt vi laver der samler penge ind til Legeheltene, et initiativ af Børneulykkesfonden. Har du lyst til at prøve en vild udfordring i det vestsjællandske terræn, på og omkring Vejrhøj (Sjællands 3. højeste punkt), "bjergene" og Kårup skov? Så er Endure Trail lige noget for dig. (Det var i hvert fald lige hvad Theodor tænkte da han hørte om løbet) Der er godt nok en aldersgrænse på 18år, men han starter forskudt i forhold til løbsstarten, og løber sit eget løb, sammen med stedfar Anders. De løber en omgang på 30km. Endure Trail er et af Danmarks hårdeste og flotteste Trailløb, og er pointgivende til Ultra-Trail du Mont-Blanc (UTMB). Når du løber i ”Bjergene” som er op mod 121m over havet, er udsigten over Nekselø Bugt, Vestsjælland, markerne og engene helt fantastisk. Du vil helt sikkert få en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Der løbes på en 30 km rundstrækning i et meget kuperet og varieret terræn omkring Ordrup Næs, Kårupskov og ”Bjergene”. Du kan vælge imellem at løbe 10 km, 30 km, 60 km eller 120 km. Underlaget er sand- og stenstrand, græs, små snørklede skovstier, grusvej og meget lidt asfalt. Der er ca. 600 positive højdemeter op og ned pr. 30 km runde. Endure Trail 10/30/60/120 Km afholdes i 2021, lørdag den 21 og 22 AUG. Theodor siger "Jeg er klubambassadør i #charity7summits, fordi jeg vil hjælpe med at samle penge ind til Legeheltene, så jeg kan være med til at gøre en forskel for syge børn som ikke selv kan komme ud og være aktiv ligesom mig. Jeg håber også at jeg kan være et forbillede for andre, så flere børn kan finde glæden ved at komme ud og bevæge sig i naturen. Jeg løber selv alligevel, så det at kunne kombinere det, med at lave mine egne indsamlinger til Legeheltene gennem Charity7Summits kunne ikke være bedre. Jeg ved at hele min familie bakker mig op og vil hjælpe mig til at nå mine mål og drømme, samtidig med at vi gør en forskel for indlagte børn i Danmark." Vi håber at du vil støtte op om Theodor og støtte hans indsamling.
Theodor Hauser,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Signe Schmid har doneret 180,00
Birgit Kroman har doneret 180,00
C og C Jensen har doneret 180,00
Jørgen Petersen har doneret 180,00
Thomas Ove Olsen har doneret 180,00
Anders Hauser har doneret 180,00

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

Karina Dyrstrøm har doneret 150 kr.

Per Hansen har doneret 200 kr.

Pernille Østberg har doneret 50 kr.

Louise Gerlith har doneret 50 kr.

Nezzer Baruch har doneret 180 kr.

Sofie Vaarbjerg har doneret 50 kr.

Birte AGNES Hauser har doneret 200 kr.

×
×

Kurv