Climb for Charity

Thomas Danelund Pietka Sinai Trail april 2022

Donationer
11

Indsamlet
3360 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 45 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 490184

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Til hverdag arbejder jeg som teamleder i salgsafdelingen i et stort nordisk vikar -og rekrutteringsbureau. En aktiv hverdag og livsstil spiller en stor rolle for mig, da dette hjælper mig med at finde ro i kroppen og sindet, samtidig med det giver anledning til sociale sammenkomster med venner og familie. Ved at være en del af Adventure for Charity, kombinerer jeg min passion for en aktiv livsstil med et godt formål, nemlig at støtte Legeheltene på de danske hospitaler. Legeheltene hjælper, gennem aktiviteter med leg og bevægelse, indlagte børn med at skabe et frirum væk fra sygdomsforløbet. Når jeg tænker tilbage på mit frirum som barn, forbinder jeg det med at lege med andre børn gennem fysisk aktivitet. Dette går hånd i hånd med Legeheltenes vision, i at forsøge at skabe samme muligheder for indlagte børn. Jeg glæder mig til turen til Sinai, hvor det sociale ligelges skabes gennem aktivitet med andre, hvor vi fysisk bevæger os gennem ørkenen for et godt formål. Jeg håber at, I vil støtte op om min tur med Adventure for Charity til Sinai, ved at donere via mobilepay eller tryk på ”bliv sponsor”.
Thomas Danelund Pietka,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Christina Skov jensen har doneret 560,00
Inger Bligaard Thomsen har doneret 280,00
Kasper Edvardsen har doneret 560,00
Lene Høegh har doneret 140,00
Emma Pihl har doneret 420,00

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

Venessa har doneret 50 kr.

Ullo ApS har doneret 1000 kr.

Tut tut har doneret 50 kr.

Therese van Toornburg har doneret 50 kr.

Anonym har doneret 50 kr.

Lau Larsen har doneret 200 kr.

×
×

Kurv