Climb for Charity

Thomas Johansen Mt. Kilimanjaro september 2023

Donationer
1

Indsamlet
589.5 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 283890

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Hej, mit navn er Thomas og jeg har fået den enestående chance at være deltager i Børneulykkesfondens Adventure for Charity-tur til toppen af Kilimanjaro. Til september 2023 rejser jeg til Tanzania sammen med masse fantastiske mennesker fra Adventure for Charity for at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro (5895m) og samle penge ind til Legeheltene og deres arbejde med indlagte børn på de danske hospitaler. Jeg har brug for din hjælp til at hjælpe børnene. Her til venstre for kan du blive højdemetersponsor for mig. For hvert skridt jeg tager mod toppen donerer du ubeskåret fra 5 øre til 2,25 kr pr. meter jeg går til Legeheltene. Sammen gør vi en forskel!
Thomas Johansen ,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Rene Dellgren har doneret 589,50

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

×
×

Kurv