Climb for Charity

UllaBrit Lissner CopenEverest - Mt. Kilimanjaro

Donationer
6

Indsamlet
930 kr.

Giv et bidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. meter og tryk på knappen

0.05 Kr.
2.25 Kr.

Du støtter med:
DKK / meter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. meter. Du kan støtte med alt fra 0.05 krone til 2.25 kr. pr. meter. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet er gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 501997

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Læs mere om samtykke og privatlivspolitik her

Obs: Det er muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg hedder UllaBrit, er 53 år og bor i Kongens Lyngby sammen med min søn på 16 år. Jeg arbejder til dagligt på en arkitekttegnestue i Nordhavn. Igennem mange år har jeg løbet ultradistancer, langt de fleste som trailløb, fordi jeg har det allerbedst ude i naturen. Jeg holder også af at styrketræne i naturen, og som rytter har det også altid været skoven og de lange ture derude der trak. Jeg bestiger på lørdag, i hvert fald højdemetermæssigt Kilimanjaro i fællesskab med min gode veninde og løbebuddy Beatrice. Det bliver en sjov dag sammen, hvor vi samtidig støtter en god sag. Jeg håber, at I er nogle derude, der vil hjælpe os med at støtte Børneulykkesfonden og Legeheltene. Indsamlingen går udelukkende til Legeheltene og dermed de indlagte børn. Alt vil være med til at gøre en forskel i det store hele, - derfor er ingen donation for lille. Tusind tak for din opbakning!
UllaBrit Lissner ,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Virksomhedsdonationer

Mobilepaydonationer

Anne Schousen har doneret 100 kr.

RK har doneret 30 kr.

Jan Espen Simonsen har doneret 100 kr.

Britta Sørensen har doneret 200 kr.

Joan Luthmann har doneret 100 kr.

Mark Michel Vittrup Andersen har doneret 400 kr.

×
×

Kurv