fællesskabet

HVAD ER FÆLLESSKABET?
Adventure for Charity-fællesskabet består af tidligere eller nuværende deltagere. Medlemmerne har her mulighed for at vedligeholde kontakten til netværket og være med til at søsætte spændende, sjove, skæve og inspirerende projekter, der kan generere penge til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Fællesskabet er en god mulighed for fremover at styrke de stærke relationer, der er opstået i forbindelse med Adventure for Charity, og samtidig bane vejen for nye samarbejder på tværs af de forskellige faggrupper.

DET STARTER, HVOR DET STOPPER
De, der har været en del af Adventure for Charity, har alle valgt at sætte tid af i deres hverdag forud for turen. Træning og forberedelse fylder selvsagt en del, men deltagerne bliver også inviteret til alverdens arrangementer, og på denne måde går fællesskabet ind i sin første, indledende fase. Man knytter bånd, skaber relationer og finder venner for livet. Det hele kulminerer med selve turen, der er klimaks for den forudgående træning, og for de fleste fornemmer man en let følelse af tomhed og vakuum, når det hele pludselig stopper – næsten som en ballon, der sprænges. I sådan et tilfælde er Adventure for Charity-fællesskabet guld værd i form af et netværk for de, der ønsker at fortsætte med at bygge relationer, skabe forbindelser, pleje venskaber og relationer på kryds og tværs. Alt sammen – selvfølgelig – mens man giver en hjælpende hånd til Børneulykkesfonden og sigter mod nye mål i fællesskabet.

Disse mål defineres ved netværksmøderne og bliver derefter nogle af de kommende udfordringer, som Fællesskabet vil forsøge at føre ud i livet.

×
×

Kurv