You are currently viewing Gæk, der gavner indlagte børn

Gæk, der gavner indlagte børn

Inden længe står påsken for døren, og selvom påsken i år er anderledes for os alle, er det især en svær tid for de børn, som må tilbringe påsken på hospitalet. I år er de nemlig nødsaget til at blive inden for hospitalsstuens fire vægge døgnet rundt for at undgå risiko for smitte med coronavirus.

Derfor lancerer Legeheltene påskekampagnen: Donér dit påskeæg. Danskerne køber mange påskeæg hvert år, og et påskeæg koster i gennemsnit 100 kroner. I påskedagene 2020 går familier i hele Danmark sammen om at give påskeoverraskelser til indlagte børn, der har deres hverdag på hospitalet netop nu. Du kan selv vælge, om du vil donere et stort, mellem eller lille påskeæg. Æggene koster hhv. 150 kr., 100 kr. og 50 kr. Bliv en del af kampagnen og støt på MobilePay-nummer 214068. Du kan læse mere om påskekampagnen her.

I påsketiden kan du også støtte Legeheltene ved at sende et gækkebrev til en, som du har kær. Gå ind på denne side og indtast dine oplysninger i formularen. Så sender vi et gækkebrev på mail til den person, du vil lave gæk med. Inden tre dage sender personen tre gæt ind til Børneulykkesfonden på mailen buf@borneulykkesfonden.dk. Hvis personen gætter dig, så skylder du Legeheltene et påskeæg (i form af en donation på 100 kr.). Hvis personen ikke gætter dig, så skylder de dig – eller Legeheltene – et påskeæg.

Legeheltene ønsker alle en rigtig god påske!

×
×

Kurv