You are currently viewing Helteklubben og Charity Call Center

Helteklubben og Charity Call Center

HVAD ER HELTEKLUBBEN?

Helteklubben består udelukkende af Helteambassadører, der sammen ønsker at gøre en forskel for indlagte børn på de danske hospitaler.
Hvert år udvælger Børneulykkesfonden en række stærke personligheder til Helteklubben. Disse personligheder er udvalgte Helteambassadører, der comitter sig til at samle penge ind til Legeheltene i ét år. Helteklubben består af kendte og entreprenante personligheder fra kultur- og/eller erhvervslivet.
Det er Helteklubbens opgave at søsætte spændende, skæve og inspirerende projekter, der kan generere penge til Legeheltenes arbejde for indlagte børn på Danmarks børneafdelinger. Et fælles mål i Helteklubben er at skabe værdi til Legeheltenes virke gennem eget og fælles netværk samt kompetencer. Som Helteambassadør kan man vælge at iværksætte projekter med de andre Helteambassadører eller individuelt.

FORMÅL

Hovedformålet med Helteklubben er at samle midler ind til Legeheltene ved at arrangere forskellige indsamlingsaktiviteter, events, projekter, kampagner m.m. Alt dette således, at vi kan bevare et fællesskab og et netværk i vores mission for at hjælpe andre.

Derudover er man som Helteambassadør med til at sprede viden og kendskab om Legeheltene og ligeledes personificere vores budskab gennem synlighed, opmærksomhed og netværksarbejde. Helteambassadørerne er også med til at styrke vores profil hos den almindelige dansker og derved udbrede kendskabet til Legeheltene.

HELTEKLUBBEN 2019/2020

Helteambassadører for 2019/2020 er Jesper Høvring, Sarah Zobel, Jesper Lundorf, Michael Olesen, Kim Eriksen, René Holten Poulsen, Julie Wettergren samt Andreas von der Heide.

CHARITY CALL CENTER

For et par uger siden var vores Helteambassadører samlet til Charity Call Center, hvor de i alt samlede 121.504 kr. ind til Legeheltene.

Et stort tak skal især lyde til de fantastiske sponsorer, der var med til at gøre denne aften mulig. Tak til Nordic Race, Hotel D’Angleterre, Louis Nielsen, Hotel Koldingfjord, Flying Superkids, MASH, Jan Grarup, Børnenes Kartel, At Dolores, Continental Danmark, Karmameju Skincare, Knuthenborg Safaripark, Lyngby Porcelæn, Scandic, Frederik Bagger, Les Deux, Lakrids by Bülow, Vild med Dans, Manon Les Suites, Kristianskaffe.dk, Clarion Hotel Copenhagen Airport, Carpark North, Copenhagen Comfort Beds, Woud og bObles.

Helteklubben er i fuld gang med at planlægge nye indsamlingsinitiativer – og vi holder jer selvfølgelig opdateret.

×
×

Kurv