Højdemetersponsorater

En af de muligheder, du har for at samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene, er at få en eller flere Højdemetersponsorer. Det er en nem og overskuelig måde at støtte Climb for Charity-deltagerne, og det er muligt at støtte med beløb, der passer til enhver pengepung.

Som Højdemetersponsor er der rig mulighed for at være en stærk drivkraft for netop den eller de Climb for Charity-deltagere, man har valgt at sponsorere.

Sponsoratet fungerer på den måde, at man vælger hvilket beløb, man ønsker at støtte med for hver højdemeter, deltageren når. Dette beløb varierer fra 2 kr. pr. højdemeter, og ned til 5 øre pr. højdemeter. Støtter man med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kr., hvis deltageren fx. når toppen af Kilimanjaro og 209 kr. hvis det er toppen af Toubkal.

Alt overskuddet fra de indsamlede midler går direkte til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Højdemetersponsoratet vil blive trukket automatisk eller kan betales via opkrævning eller MobilePay, når deltagerne har nået toppen.

Man støtter deltageren via dennes personlige indsamlingsside. Klik ind på den pågældende tur, vælg ‘deltagere’, find og klik på den pågældende deltager.

Atlasbjergene, marts 2022
Mt. Fuji, august 2022
Himalaya, marts 2022
Himalaya, oktober 2022
Kilimanjaro, januar 2022
Kilimanjaro, september 2022
Mt. Kinabalu, maj 2022

Vi gør opmærksom på, at man i forbindelse med en donation til Børneulykkesfonden kan få fradrag for op til 17.000 kr. af det samlede sponsorat. Dette er i overensstemmelse med satserne fra SKAT i året 2021. Læs mere her.

Donerer du et højdemeterbidrag, der svarer til minimum et Tin Virksomhedssponsorat modtager man som højdemetersponsor det samme indhold fra disse sponsorpakker.

×
×

Kurv