Information Sinai Trail oktober 2022

Velkommen om bord på Adventure for Charity. Her på siden finder du alle de informationer, du skal bruge som deltager.

Forberedelse til turen

PowerPoint’s fra infomøde 
Generel praktik 
Sikkerhed

Link til den lukkede Facebook-gruppe 
Hvert Adventure for Charity-hold har en lukket Facebook-gruppe. Denne gruppe kan bruges til at planlægge fælles træning, stille spørgsmål og dele erfaringer. Hvis du ikke allerede er medlem, anbefaler vi, at du bliver det.

Helbredserklæring til lægen
Link til udfyldelse af erklæringen kommer på mail fra systemet senest en uge før afgang. Når skemaet er udfyldt, sendes oplysningerne direkte til turens læge. Kun lægen/paramedicineren har adgang til oplysningerne. 

Personlige oplysninger 
Forud for turen bedes du udfylde denne formular med en række personlige oplysninger. Klik på “Find billetter” for at udfylde formularen.

Pakkeliste
En samlet pakkeliste over udstyr. Pakkelisten er vejledende, men vi vurderer, at du er godt klædt på til turen, såfremt du følger listen.

Rabataftaler
Hold øje med Facebookgruppen – her vil løbende blive lagt tilbud op fra de forskellige partnere. Enkelte tilbud vil også blive sendt ud på mail.Ved spørgsmål til dette skriv til: ms@borneulykkesfonden.dk

Pt er følgende aftaler på plads:

Løberen, 20% rabat på løbesko og løbetøj (Gælder ikke elektronik og energi) i butikker og online. Brug koden:#a4c
Wiley X, et par briller pr. person til en pris på 200 kr. Hent katalog her
Friluftsland, som deltager i Adventure for Charity får du 25% rabat i Friluftslands butikker. Du skal blot henvise til Adventure for Charity i butikken. (Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer)
Mare Movement Wear, 20%. Brug koden: a4c (https://marinelasmovement.dk/shop/)
– Loow, 20%. Brug koden: adventure4charity (https://www.loow.com/da)

Rejseplan og program (engelsk) (opdateres)
Dagsprogram, flytider mv.

Praktiske oplysninger 
Husk at få styr på rejseforsikring og stivkrampevaccination inden afrejse.

Flytider og afgang

Der er afgang fra København den 9. oktober og hjemrejse den 16. oktober 2022. Yderligere information følger snarest. Der er også mulighed for at forlænge tuten og blive i Dahab i efterårsferien.

Sikkerhedskonsulenten informerer:

De egyptiske myndigheder har forlænget undtagelsestilstanden i yderligere 3 måneder med effekt fra 24. juli. Undtagelsestilstanden giver myndighederne mulighed for at indsætte yderligere sikkerhed for at forebygge mod yderligere protester og sikkerhedshændelser. Der kan således opleves flere checkpoints og mere synligt politi end tidligere.

Småtyverier samt lommetyverier kan hænde i menneskefyldte områder. Normalt sker der ikke personskade – bevidst. Hold derfor lav profil og undlad af flashe enten penge eller smykker på offentlige steder. Bær ligeledes mindst en form for ID kort, begrænset antal penge samt kreditkort og gem gerne resten i en boks eller lign. I tilfælde af at man bliver antastet, så anbefales det ikke at gøre modstand, men blot aflevere det som ønskes udleveret. Man skal være opmærksom på at hvis man giver penge til tiggere, så skal man ikke have flere penge fremme synligt end det antal man ønsker at give. Mange ønsker lige så gerne vand eller mad og ikke kun penge.

Det anbefales at man ikke opsøger afsides liggende områder, hvor der ligeledes er folketomme gader.

Sikkerhedsopdateringen er general for det meste af Egypten. Dog er den nordlige del af Sinai undtaget, da det er et no-go område med høj risiko. Den sydlige del af Sinai har et lavt trusselsniveau og de almindelige og generelle sikkerhedsforanstaltninger bør iagttages.

 

Træning

Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe: Adventure for Charity – Fællestræning 2022. Her samles alle 2022 deltagere og arrangerer fællestræninger på tværs af turene.

Indsamling/sponsorer

Holdets indsamlingsside
Til jeres personlige indsamlingsside skal vi bruge et billede og en kort tekst om, hvorfor I deltager. Tekst og billede sendes til ms@borneulykkesfonden.dk

Idékatalog til deltagere
Brug dette idékatalog til at se, hvordan I kan gribe indsamlingen an.

Heltekappen!
Find din legeheltekappe frem og dekorer den med alle de flotte donationer, der tikker ind på din indsamling. På den måde kan du tage alle dine bidragsydere med på ryggen, når du skal afsted på tur. Se bare dette fine eksempel:

Sponsorfolder
Sponsorfolderen kan sendes eller gives til mulige sponsorer. 
Hent dansk version
Hent engelsk version

Two-pager om Legeheltene
Two-pager om Legeheltene (virksomheder)
Q&A om Legeheltene
Billeder og logo til Legeheltene (zip-fil, til fri afbenyttelse på sociale medier, presse mv.)

MobilePay
Alle får automatisk jeres eget personlige MobilePay-nummer, som kan bruges til indsamlingen. Dette nummer fremgår af din indsamlingsside. På den vis har vi via MyShop mulighed for at se, hvem donationen er til og kommer fra, og I har mulighed for at takke den pågældende bidragsyder personligt. Ønsker I en bruger i MyShop, således at I selv kan følge med i donationerne, så smid en mail til: ms@borneulykkesfonden.dk. Vi opdaterer også ugentligt på din indsamlingsside.
Ønsker I at samle ind som ét team tilføjer vi blot samme nummer til begge indsamlingssider, men giv gerne besked herom.
I er også velkomne til at bruge det overordnede MobilePay-nummer til Trek for Charity. Det er: 383097. Husk, at bidragsyderen i dette tilfælde skal skrive i kommentarfeltet, hvilken deltager donationen gives til samt deres eget navn, hvis vi skal kunne se, hvem donationen er fra.

Kommunikation, presse og sociale medier

Coverbillede til Facebook
Et cover-billede til jeres Facebook-profil findes også i Facebook-gruppen.
Cover – kommer

Kommunikationspakke
Presseomtale, deling på sociale medier mv. er en vigtig del af projektet. For at klæde jer på til dette, har vi nedenfor samlet en “kommunikationspakke” til jer:
Two-pager om Adventure for Charity 
Q&A om Adventure for Charity
Billeder og logo til Trek for Charity (zip-fil, til fri afbenyttelse på sociale medier, presse mv.)

Information om Legeheltene

Tv-klip:

https://www.tv2fyn.dk/nyheder/31-07-2020/1930/legeheltene-giver-700-badebolde-til-ouh ( Badebolde)

https://www.tv2east.dk/slagelse/salling-group-giver-89-paller-med-legetoej-til-boern-paa-danske-hospitaler ( 89 paller med Legetøj)

https://www.tv2nord.dk/aalborg/legehelte-hjaelper-indlagte-boern ( Netflix )

https://www.facebook.com/watch/?v=1529540010465284  ( dette er en af de første indslag, men rigtig fine vinkler fra både læge, forældre, børn m.m)

https://www.youtube.com/watch?v=evuSY_a36cQ ( film med OB )

https://www.youtube.com/watch?v=SfwbYX9SsiY ( kort version af film med OB, men uden OB spillere)

https://www.youtube.com/watch?v=HUN49jY-M5E ( Film med Lyngby )

https://www.facebook.com/watch/?v=375369896371547 ( Albert dans med de indlagte børn og Legeheltene)

Artikler fagblade:

https://www.fysio.dk/fysioterapeuten/arkiv/nr.-1-2019/de-glemmer-alt-om-sygdom-og-kan-bare-vare-born-igen

https://www.etf.dk/aktuelt/nyheder/legehelte-breder-sig-paa-boernehospitalerne

Sociale medier
I er meget velkomne til at dele en masse om turen på sociale medier. Følg gerne følgende sider, hvor vi deler opslag om Adventure for Charity:
Legeheltenes Facebook-side
Legeheltenes Instagram-konto
Børneulykkesfondens Facebook-side
Adventure for Charitys Facebook-side
Adventure for Charitys Instagram-konto
Børneulykkesfondens Instagram-konto
På Instagram bruger vi følgende hashtags: #legeheltene, #børneulykkesfonden, #trekforcharity #adventureforcharity OBS: vi vil i visse tilfælde gerne re-poste jeres fine billeder fra træningen, turen mv. på Instagram. Hvis I ikke er interesserede i dette, bedes I venligst give besked til Michella på ms@borneulykkesfonden.dk

Opfordring til familie og venner 
Denne tekst kan benyttes til at dele information om Adventure for Charity med familie og venner via sociale medier, mail mv. I retter naturligvis bare til.
Kære familie og venner
Til oktober drager jeg afsted til Sinai ørkenen for at vandre og udfordre mig selv som en del af velgørenhedsprojektet Adventure for Charity. Vi skal gå sammenlagt 140 kilometer igennem alsigt terræn. Foruden en oplevelse for livet er målet at samle midler ind til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, som skaber aktiv leg og bevægelse for de 60.000 børn, der hvert år bliver indlagt i Danmark.
Få indblik i Legeheltens arbejde på www.facebook.com/legeheltene. Følg med i min tur til toppen ved at like Adventure for Charitys Facebook-side: https://www.facebook.com/adventureforcharitydk/ 

 

Kontakt

Generelle henvendelser: Michella Stadsgaard, ms@borneulykkesfonden.dk, 30 37 83 85

Sponsorer: Henriette Madsen, hm@borneulykkesfonden.dk, 30 37 77 22

Presse og kommunikation: Laura Krog Jensen, lk@borneulykkesfonden.dk, 30 37 77 30

Læge / paramediciner:

Turleder: 

 

×
×

Kurv