Kilometersponsorater

Som Kilometersponsor vælger du at støtte en eller flere af deltagerne med et beløb fra 5 kr. op til 50 kr. pr. kilometer, som de tilbagelægger. Støtter du med 5 kr. pr. km, donerer du således 5 kr. * antallet af kilometer personen du støtter tilbagelægger fx 5*150=750 kr.

Som Kilometersponsor kan du være en stærk drivkraft for deltagerne, for at de når i mål. Selv et lille beløb kan være med til at gøre en stor forskel for deltagerne, Børneulykkesfonden og Legeheltene. Alle de indsamlede penge går ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde, og herunder Legeheltene, der arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Legeheltene kan i dag mødes på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense, Hvidovre Hospital, Herlev Hospital, Rigshospitalet, Aarhus Universitetshospital i Skejby, Aalborg Universitetshospital, Regionshospitalet Herning og Regionshospitalet Viborg.

Man støtter deltageren via dennes personlige indsamlingsside. Klik ind på den pågældende tur, vælg ‘deltagere’, find og klik på den pågældende deltager.

Vi gør opmærksom på, at man i forbindelse med en donation til Børneulykkesfonden kan få fradrag for op til 17.000 kr. af det samlede sponsorat. Dette er i overensstemmelse med satserne fra SKAT i året 2021.

Du kan læse mere om fradragsreglerne her

Donerer du et kilometerbidrag, der svarer til minimum et Tin Virksomhedssponsorat modtager man som kilometersponsor det samme indhold fra disse sponsorpakker.

×
×

Kurv