Mt. Fuji August 2022

Kunne du godt tænke dig at få en oplevelse ud over det sædvanlige? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret til det yderste og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nogle nye? Alt imens du gør en forskel for indlagte børn i Danmark? Så er turen til Japan helt sikkert noget for dig!

I august 2022 går turen denne gang til Japan, hvor deltagerne først og fremmest skal bestige Mt. Fuji som troner 3.376 meter over havets overflade. Målet er at opleve solopgangen fra toppen. Herefter følger endnu et bjerg – Mt. Yarigatake et af de mest eftertragtede bjerge at bestige i Japan. Toppen er i 3.192 meters højde på det japanske svar på Matterhorn. 

På turen vil du blive udfordret og finde helt nye sider af dig selv. Du skal nemlig hike i de japanske alper. Turen starter flad og bred, men slutter smal og opad og her er hjelme et ‘must’.

Turen starter med sightseeing i Tokyo, hvorefter turen foresætter til Hakone Nationalparken og turen mod Mt. Fuji begynder.

Hele turen varer 12 dage og den bliver uden tvivl en af de mere specielle og ikke mindst smukke! Der er afrejse fra København slut august og hjemrejse fra Tokyo i start september 2022.

Obs! Med forbehold for ændringer i datoer og rejseprogram.

Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning her

Turen arrangeres i samarbejde med Japanspecialisten.

×
×

Kurv