Program september 2021

Dag 1
Fly fra Danmark mod Afrika den 15. september 2021.

Dag 2
Ankomst til Kilimanjaro Airport. Herfra bliver du kørt til Springlands Hotel i byen Moshi. I Moshi vil du opleve den afrikanske kultur fra første parket med lokale markeder og små butikker. Derudover kommer du i løbet af dagen på besøg på byens lokale børnehjem, hvor du sammen med de øvrige Climb for Charity-deltagere vil kunne glæde børnene med nogle af Børneulykkesfondens læringsmaterialer m.m.

Dag 3
Du er endnu en dag på Springlands Hotel og forbereder dig til turen, du har i vente. I dag vil der være velkomstmøde på hotellet, hvor udstyr og selve turen vil blive gennemgået.

Dag 4
Bestigningen af Kilimanjaro påbegyndes. Efter morgenmaden kører du fra Moshi mod Marangu Gate, hvor der er indtjekning samt registrering. Her vil du også møde turens guider, bærere og kokke. Herefter starter turens første 8 km., der byder på smukke stier gennem regnskov med liv fra diverse fuglearter og aber. Efter en lang dag ankommer du til Mandara Hut, hvor du skal overnatte for natten.

Dag 5
På denne dag har du 7 km. vandring i vente med omgivelser af skov og smukke hedelandskaber. Samtidig er det også her, at du for første gang vil fornemme udfordringerne ved de ekstreme højder. Efter ca. 6 timers vandring bliver der slået lejr ved Horombo Huts, hvorfra du kan nyde udsigten til Kibo, der er turens næste destination.

Dag 6
Tredje vandredag bruges til akklimatisering. Derfor bliver du en ekstra dag i Horombo Huts, så du kan slappe af og forberede kroppen på de næste hård dage, der er i vente. Hvis du har mod på det, kan du vandre op til Zebra Rocks i 4.000 meters højde eller Mawenzi Hut i 4.330 meters højde, hvorfra du kan nyde udsigten til Kibo og Mawenzi.

Dag 7
I dag vandrer du videre over hedelandskabet. Du vil opleve omgivelser med store og små vulkansten, der er et levn fra tidligere vulkanaktiviteter. Sidste del af dagens etape er meget stejl, hvorfor du vil blive udfordret, inden du kan slå lejr ved Kibo Huts og tage et velfortjent hvil.

Dag 8
Nu er der dømt nattevandring! Ved midnatstid står du op og drager ud i natten. Her skal du vandre i udfordrende terræn med løse sten. Målet er, at du ved solopgang når Kibos højeste punkt, Uhuru Peak, der er toppen af Kilimanjaro. På vej op til toppen vil du opleve en jævn stigning samt muligheden for snebeklædte omgivelser. Når du er nået toppen, kan du nyde den smukke udsigt fra Afrikas højeste bjerg og være stolt over, at du endelig har nået toppen. 
Efterfølgende starter nedstigningen tilbage til Kibo Huts, hvor der venter en velfortjent forkost, inden du drager videre ned til Horombo Huts, hvor du kan få noget søvn og lade op til næste dag.

Dag 9
Dagen står på 6 timers vandring, hvor du vil møde både hedelandskab og regnskov. Når du når til Mandara Huts, vil du kunne nyde en god frokost, inden du fortsætter videre til Marangu Gate. Ved Marangu Gate tjekker du ud og bliver kørt tilbage til byen Moshi. Her vil du og dit team nyde en velfortjent middag og få overrakt diplomer for jeres flotte indsats. 
Herefter er der afrejse til Zanzibar for de deltagere, der har valgt et par afslappende i varmen, mens de resterende deltagere tjekker ud og gør klar til at sætte kursen mod Danmark.

Dag 10
Du lander i Danmark efter dit livs vildeste oplevelse 

Turen er sammensat af bureauet Afrika-safari, der er kendt for at skræddersy de bedste og mest uforglemmelige oplevelser i Afrika. Afrika-safari er rejsearrangør for turen og står bag valget af ruten op ad Kilimanjaro, udregningen af diverse priser og bidrager løbende med rådgivning til valg af det rette udstyr m.m. 
Du kan læse mere om Afrika-safari her

×
×

Kurv