PROGRAM 350 KM

Dag 1: Ankomst
En bus henter gruppen i Keflavik International Airport og transporterer alle op nord til, hvor vandreturen starter.
Inden vi forlader hovedstadsområdet, vil vi stoppe i Reykjavik, hvor gruppen har mulighed for at købe alt det nødvendige udstyr / mad, som du muligvis har brug for til vandreturen og ikke var i stand til at tage med dig på den internationale flyvning. Når alle er klar, kører vi til et hotel / gæstehus i den nordlige del af Island, tæt på stigestedets startpunkt, hvor vi overnatter.
Turen fra Keflavik lufthavn til Reykjavik er ca. 45 minutter, og den samlede kørsel fra Reykjavik til hotellet / gæstehuset i nord er ca. 4 timer.

Dag 1-3: Vatnsdalur – Áfangafell – Sandkulufell – Hveravellir
Vi starter vores vandretur i en smuk dal i nord, der kaldes Vatnsdalur. Derfra sigter vi mod Áfangafell, Sandkulufell og i sidste ende Hveravellir. Ved vores endelige destination på dag 3 – Hveravellir – støder vi på de usædvanlige varme kilder, hvor gruppen kan tage et bad i den smukke islandske natur.

Dag 4-7: Hveravellir – Þverbrekknamúli – Hvítárnes OR Kerlingafjöll and Hveradalir – Bláfell – Sandalda – Þjórsárdalur
På dag 4 begynder vi at vandre fra Hveravellir og derfra vil vi sigte mod Þverbrekknamuli, Hvitarnes OG / OR Kerlingafjölld / Hveradalir, Blafell, Sandalda og endelig Thjorsardalur. På dag 7 transporteres gruppen med en bil fra Thjorsardalur til Landmannalaugar, som er ca. en 1,5 times kørsel. I Landmannalaugar har vi igen smukke varme kilder samt en spektakulær natur. Landmannalaugar betragtes af mange som et af de smukkeste steder i Island.

Dag 8-10: Landmannalaugar – Hrafntinnusker – Álftavatn – Emstrur – Hvanngil – Þórsmörk – Skogar
Vi starter dagens vandring i Landmannalaugar og derfra sikter vi mod Hrafntinnusker, Álftavatn, Emstrur og Hvanngil, hvor vi overnatter. Dagen efter vandrer vi ind i Thorsmork. Den sidste dag vandrer vi fra Thorsmork til Skogar over Fimmvorduhals. Når vi når Skogar og det smukke Skogar Waterfell, fejrer vi at målet er nået og går tilbage til Reykjavík, hvor vi igen skal fejre vores vellykkede og uforglemmelige vandretur over Island.

×
×

Kurv