You are currently viewing Send superheltekræfter til indlagte børn

Send superheltekræfter til indlagte børn

Selvom vores Legehelte er sendt hjem grundet situationen med coronavirus, og mange af vores indsamlingsaktiviteter er aflyst eller udskudt, skal vi stadig passe på de indlagte børn. Faktisk skal vi i denne tid passe ekstra meget på de seje og sårbare indlagte børn, som Legeheltene plejer at være sammen med. Det er de syge børn, som er særligt udsatte ift. coronavirus. De har ikke muligheden for at isolere sig derhjemme i et hjem med masser af legesager og aktiviteter, men er nødt til at blive på deres stuer. Derfor sender vi superheltekræfter afsted til alle de børn, der er indlagt netop nu!

Når man får superheltekræfter og leger, kan man være lige den, man vil – en superhelt, der kan flyve hurtigere end lyset, eller en linedanser, der kan balancere på regnbuerne! Vi ønsker at genskabe en hverdag for de indlagte børn og sende masser af sjove og aktive lege, der fører tankerne ind i fantasiens verden og langt væk fra coronavirus.

Mange af Legeheltenes seje og gode venner hjælper til med at sende superheltekræfter afsted til indlagte børn. Det har vi lavet en lille film om, som kan ses her.

Hvis du også vil være med til at sende superheltekræfter til indlagte børn, kan det gøres på MobilePay-nummer 872035. TAK.

×
×

Kurv