Atacama Crossing 2021

Kunne du godt tænke dig at få den ultimativt vildeste oplevelse i dit liv? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret til det yderste og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nogle nye? Alt imens du gør en forskel for børns sikkerhed i Danmark? Så er Run for Charity helt sikkert noget for dig!

Den 26. september 2021 starter Atacama crossing og finder sted i Arcoiris Valley i Chile.

Løbet arrangeres af RacingthePlanet, og Run for Charity stiller med et hold på 5-10 deltagere, der samler ind til Legeheltene.
Læs mere om RacingthePlanet her.

Du vil opleve et fantastisk alsidigt terræn og landskab imens du tilbagelægger den 250 kilometer lange rute. Dette inkluderer sand-dunes, flod overgange, grus, løse sten, hårdt pakket jord og endda også græs i hoftehøjde. Derudover møder du de berygtede salt sletter (som beskrives som “frossen broccoli/en pløjet mark) som vil være en udfordring at krydse med fuld fart, selv for de mest rutinerede løbere.

Løbet starter lige under 3.200 højdemeter i Arcoiris Valley, og vil gradvist falde i løbet af de 6 dage til slutningen i San Pedro de Atacama som befinder sig i 2.400 højdemeter.

Hver etape af løbet byder på unikke kulturelle, historiske og naturskønne oplevelser, som er med til at motivere deltagerne til at presse dem selv videre til næste checkpoint.

Hele turen tager sammenlagt 11. dage.

Skal du med? Send din ansøgning her

×
×

Kurv