Turen

Adventure for Charity præsenterer Legeheltene Riders.
Et helt nyt velgørenhedscykelhold, som i sommeren 2023 skal cykle fra Aalborg til København for at besøge Legeheltene på udvalgte hospitaler og sygehuse.
Cykelturen finder sted fra fredag den 30. juni til tirsdag den 4. juli, og er fordelt på i alt fem etaper med en total længde på ca. 600 km.

Undervejs på ruten besøger rytterne hospitaler og sygehuse i Aalborg, Viborg, Randers, Aarhus, Vejle, Kolding, Odense, Slagelse, Dianalund, Roskilde, Hvidovre samt målet i København: Rigshospitalet. Formålet med turen er at samle midler ind til Legeheltene samt at øge det generelle kendskab til Legeheltene.

Der forventes at blive optaget 20 – 25 ryttere + frivillige medhjælpere.

For at komme i betragtning til LegehelteneRiders skal rytterne have en god fysisk grundform – resten sørger vi for ved fælles træning rundt om i Danmark.
Som rytter skal man have en god cykel (gerne racer, gravel eller mountainbike) – og ikke mindst være villig til at indgå i et socialt fællesskab med et klart fælles mål.
Der optages ryttere således, at vi repræsenterer alle rutens landsdele.

Ansøg om en plads på holdet her

Bidrag og sponsorater

I forbindelse med turen er det muligt at støtte deltagerens tur mod målet. Dette kan lade sig gøre ved at blive kilometersponsor, ved at give en donation via mobilepay, ved at blive virksomhedssponsor eller ved at donere produkter/oplevelser til en velgørenhedsauktion.

Som f.eks. kilometersponsor donerer man et selvvalgt beløb for hver kilometer, den udvalgte deltager tilbagelægger.

Herunder ses de forskellige muligheder – klik for at læse mere.

VIRKSOMHEDSSPONSORATER

KILOMETERSPONSORATER

MOBILEPAY

VELGØRENHEDSAUKTION

Priser

Målsætningen er, at hver rytter skal skaffe sponsorer via indsamling, sponsorat eller andet for min. 5.000 kr. – men målet er naturligvis at skaffe så mange midler til Legeheltene som muligt.  Når bindende tilmelding sker, betaler hver rytter et depositum på 1.000 kr. Udover at skaffe midler vha. indsamling kommer egenbetaling til:

Tøj-pakke:

Består af to cykeltrøjer i topkvalitet, en vindvest samt et par cykelbukser med bibs. Tøjpakken leveres af det danske brand ES16, der sørger for lækkert design og World Tour-kvalitet.

Estimeret pris er 2.000 kr.

 

Hotel-pakke:

Består af 5 overnatninger i dobbeltværelse. Pris for enkeltværelser kan gives efter ønske.

Pris i alt: 4.500 kr. pr. værelse

2.225 kr. pr. person.

(450 kr. pr. overnatning)

 

Forplejning:

Måltider på turene

Adventure for Charity arbejder på at skaffe sponsorater til dette, således at omkostningerne holdes nede på et minimum (nærmere info følger snarest)

Program

Sponsorer

×
×

Kurv